TAS 2017

Stadionul_National_-_National_Arena_3

Astăzi s-a judecat la TAS procesul prin care Steaua revedica titlul de campioană. Verdictul va fi dat însă abia mâine dimineață.

 

Conform zvonurilor cei de la Viitorul nu s-au dus la proces cu gândul de a aduce argumente în favoarea lor ci pur și simplu l-au atacat pe Becali, ba că a fost condamnat în dosarul valiza, ba că a mai pierdut un proces la TAS, dar cel mai tare mi s-a parut că l-au acuzat că a distrus moralul jucătorilor lui Hagi și aceștia au pierdut Supercupa României.

Nu s-ar fi dus să spună că acum 3 ani făceau blaturi ca să se salveze de la retrogradare chiar cu, ca să vezi, Gigi Becali. Nu mai zic de blaturile din ultimile etape alte campionatului recent încheiat. Este într-adevăr o performanță la care Hagi n-o să mai ajungă niciodată, asta e clar. El știe foarte bine acest lucru și de aceea ține morțiș să nu nu-i scape din mâini marea performanță.

Din punctul meu de vedere, poate să rămână campionatul la rege dar Champions League sau Cupa Uefa sigur nu  pupă. Chiar dacă-l joaca din primele minute pe Coman Mbape sau pe Bezar Marcelo n-are șanse. În schimb poate să facă un sigur lucru cu trofeul de  campion, să justifice investiția în vitrina la Academie.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s