Vacanță 2017

santorini-280056_960_720

Probabil că nu sunt singurul care nu s-a gândit încă unde și dacă o să plece în vacanță. Pentru că e vară și pentru că majoritatea oamenilor preferă marea, peisajele frumoase și apa caldă m-am uitat după câteva variante în Grecia. Am găsit 3 insule cu review-uri bune și unde putem să ajungem  relativ ușor cu mașina.

 

Thassos

Flickr_-_ronsaunders47_-_ALIKI_BEACH._THASSOS._GREECE._(1)

Se află la doar 619 km de București și se poate ajunge în mai puțin de 8 ore. Are o multitudine de plaje, la care se poate ajunge lejer cu mașina. Cele mai cunoscute fiind Golden Beach și Paradise Beach. Este un loc ideal pentru vacanțele de familie dar și pentru tineri îndragostiți cu chef de petreceri.

Skiathos

Lalaria_Beach

Aflată la 970 de km de București, mai departe decât Thassos, se poate ajunge cu mașina în 13 ore. O insulă înconjurată de apă albastră cristalină, unde Koukounarieseste cea mai căutată plajă, langă o padure de pini unde poți să stai la umbră fără ca să fie deranjat de soarele puternic din luna lui cuptor.

Lefkada

Lefkada_Grecja_plaza

La 1059 de kilometri de Bucureți, 14 ore distanță, este considerată un colț de rai în inima Mării Ionice. Este legată de continent printr-un pod plutitor ceea ce face accesul mult mai facil, nedepinzând de feribot. Este împânzite de plaje exoctice ce duc cu gândul la pozele cu plajele din preajama oceanelor. Este considerată Caraiblele Greciei. Cea mai căutată plajă de pe insulă este Porto Katsiki fiind considerată cea mai frumoasă plajă din lume.

Vacanță plăcută!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s