Tudose nu are față de prim-ministru

19430048_1355334724544200_2399889483083007128_n

Chiar dacă este pentru a 3-a oară prezent în Guvernul României, personal l-am văzut doar când a depus jurământul, în rest nu am mai auzit nimic de la el sau drespre el.

Cineva își dorește cu orice preț să distrugă PSD-ul, altfel chiar nu pot să-mi explic cum de ar fi putut cineva întreg la minte să-l propună pe Mihai Tudose pentru funcția de prim-ministru. Nu îl recomandă nimic, a facut facultatea la 40 de ani, nu are experiență în niciun domeniu, nu știe să vorbească și cel mai important este că avut rezultate 0 ca ministru la economie.

Președintele Iohannis l-a numit fără să clipească, ascunzându-se sub masca crizei politice prin care trece România. Să nu uitam că în iarna s-a gandit aproape 2 săptămâni până a venit cu numirea lui Grindeanu, pe care nici măcar nu a mai anunțat-o public ci printr-un sms. Acum în schimb, nu au trecut nici măcar 3 ore până la numire.

La aflarea veștii că Tudose ar putea să fie prim-ministru opoziția și televiziunea opoziției (Realitatea TV) nu au făcut prea mare tam-tam, singurul care a scos 2 vorbe a fost Ludovic Orban, obligat fiind de conjunctură. Este președintele PNL, trebuia să zică ceva, dar nici măcar el nu a fost convins de ceea ce a spus.

Sunt foarte curios cum se desfășura activitatea guvernului și dacă ministrii sunt propuși de Tudose sau îi vin în plic, cum a venit și el.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s