Cine are dreptate Grindeanu sau Dragnea?

Unknown

 

Pe măsură ce timpul trece criza din interiorul PSD se adâncește tot mai rău. Dar cine are  până la urmă dreptate în acest scanda?

În primul rând nu trebuia să se ajungă aici. Aceste probleme trebuie rezolvate urgent în interiorul partidului, nu-ți poți permite să tragi toată țara în acest scandal. Chiar dacă ai porniri de dictator, trebuie să te gândești că oamenii ți-au încredințat viitorul tării. Dar cum răul a fost deja făcut rămâne doar să se găsească soluții care să restabilească echilibrul în țară, fiecare minut pierdut în această situație este o piedică pusă României în drumul spre normalitate și prosperitate.

Vina este împărțită, mi se pare că și unul și celălalt sunt de acuzat. Dragnea când l-a ales pe Grindeanu ca variantă de prim-ministru a fost ferm convins că acesta o să execute orice ordin fără să clipească, mai mult, nici măcar nu l-a mai luat în seama după ce l-a așezat pe scaunul de șef al guvernului și  dădea oridine direct miniștrilor fără ca să-l ia în seamă pe Gridi.

Grindeanu în schimb, a acceptat de la început rolul de marionetă, știa că o să trebuiască să execute ordine. Probabil puternic influențat de unii și de alții a început să realizeze că nu trebuie să fie atât de servil pe cât credea și că poate lua decizii și sigur. Mai ales că zvonurile cum că Dragnea urma să fie condamnat păreau să devină realitate.

Nu pot să zic clar care e mai vinovat dar pot să afirm că Grindeanu a venit cu o soluție excelentă, să demisioneze Dragnea și după să demisioneze el. O soluție care îmi convine și mie. În acest fel am scăpat de amândoi. Dar un lucru să fie clar pentru toată lumea, Ponta nu mai are ce căuta în fruntea țării și sper ca nici măcar în conducerea partidului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s