Unde a dispărut Cioloș?

Dacian Cioloş
Dacian Cioloş

 

Nu se mai stie nimic despre el, din când în când mai apare câte un mesaj pe Facebook dar în rest nu mai știm nimic. Unde o fi și oare ce plănuiește?

Imediat după ce a pierdut alegerile, alegeri la care nici măcar nu a participat, a promis că o să susțină în continuare România și că o să se implice la fel de tare ca atunci când a fost Prim-ministru.  Bănuiam că urmează să fie propus ambasador sau poate chiar reprezentant al Romaniei la Bruxelles, dar spre suprinderea mea și mai ales a celor care au crezut în el și în calitățile lui incontestabile, Ciolos a dispărut.

Cu toate că au trecut aproape 6 luni de când Ciolos a plecat din viața publică, nu avem încă niciun semn de la el. Bine, în afară de postările sale de pe pagina de Facebook, despre care nu stim nici măcar dacă le scrie el sau nu. Platforma 100 cu care s-a tot lăudat că face că drege, a dispărut odată cu el. Nici despre cei 2 piloni de rezistență, cu care tot apărea pe la TV nu mai știm nimic, mai precis despre Vlad Voiculescu și Dragoș Pîslaru.

Nu știu ce să cred, dar acum că a demisionat Nicușor Dan de la USR poate merge cu întreaga lui echipă acolo, preia partidul și reușeste să-l pună pe picioare să-i dea o direcție și să salveze România. Hai Dacian, nu mai sta, țara are nevoie de priceperea ta.

 

 

 

 

Leave a comment