Apple a lansat IOS 11 Beta

32068069156_391140943e_b

Apple a lansat oficial IOS 11, versiune care poate fi instalată momentan doar de dezvoltatori.

Cu ce noutați vine? În primul rând are preinstalat Files APP, o aplicație care ne permite să accesăm toate fișierele din telefon, cei care au sau au avut Android știu despre ce este vorba. Dacă vorbim despre designul aplicațiilor, doar Appstore, Itunes și calculatorul au fost modificate, în rest totul este la fel. Appstore a fost refăcut cu totul, are un nou look. Cele 5 buline care ne artătau semnalul telefonului s-au transformat în 4 liniuțe, asemănător cu variantele Android.

Control Centerul are un nou design iar funcțiile sunt exact ca la Android, acum fiecare utilizator poate să-l seteze pe gustul și nevoile lui. În schimb, Siri, poate să facă traduceri în timp real, o opțiune foarte utilă pentru cei care călătoresc și au nevoie urgent de o traducere.

De când a murit Steve Jobs, Apple se afă într-o derivă continuă. Nu mai vin cu nimic inovativ, singurul lucru pe care îl fac constant și sigur e să copieze telefoanele cu sistem Android. Sper ca până la varianta finală IOS 11 să mai facă schimbări iar noul telefon, Iphone 8 să fie cu adevărat ceva special.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s