Regele campion

Gheorghe_Hagi_1

Miracolul s-a întamplat, cine ar fi crezut? Regele a devenit campion. Am meritat sau nu?

Toata presa a scris despre miracolul din campionatul (prea slab) al  fotbalului românesc, Gheroghe Hagi, împreuna cu echipa lui de puști a reușit să câștige campionatul. Confrom delcarațiilor pe care le-a dat în ultima perioada, n-ar fi trebuit să mire pe nimeni că a ieșit campion. Dupa ce l-a comparat pe puștiul Coman (18 ani) cu supervedeta lui Monaco, Mbappe, s-a ridicat și pe sine în slăvi comparându-se cu  Guardiola și Zidane.

Ok, a investit banii familiei in fotbal, a reusit să facă o academie care poate să concureze cu cele a echipelor mari din Europa, a facut asta fara sprijinul nimănui. Nu neagă nimeni dorința lui de a demonstra, dar s-a dus un pic cam departe.  Fotbalul nostru este într-un moment delicat, nu avem jucători de valoare, investiții nu s-au mai făcut, situația nu e tocmai roz.

Așa că nu cred că era momentul să iasă și să se laude cu rezultatele lui excelente. Mai ales că cel puțin ultimile 3 meciuri au fost blat iar în campionatele trecute a rămas în liga 1 datorită lui Gigi Becali care l-a salvat de la retrogradare, tot printr-un aranjamente. Nu mai vorbesc de faptul ca regulamentul este ambiguu și nu este clar care este adevărata campioană, Viitorul sau FCSB.

Draga Hagi, felicitări pentru ambiție și efortul depus la acamedie, dar până să ajungi la nivelul lui Guardiola sau Zidane mai ai nevoie sa inveti sa fii modest dar și să poți vedea imaginea de ansamblu.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s