Dragoș Pătraru – curaj sau nebuine?

clipboard02_31

Scandalul acoperiților din presă l-a făcut pe Dragos Pătraru să iasă la rampă, acesta și-a acuzat colegii dar și șefii că ar fi ofițeri acoperiți.

Deranjat de faptul că Digi24 a evitat să prezinte scandalul ofițerilor acoperiți din presă, a început să-și acuze atât colegii cât și pe fostul administrator, Ioan Bendei că ar face parte din gașca acoperiților și asta chiar în emisiunea de la Digi24. Oare ce l-a determinat să fie așa vehement? Este curajos, joaca teatru sau este și el un ofițer care reacționează la comandă?

Curajul

Omul chiar este sincer și nemulțumit de atitudinea colegilor lui, cei cu putere de decizie, și a luat atitudine. Mai mult arată telespectatorilor că el nu face parte din gașca celor asunși și spune lucurilor pe nume. Asta ar putea să-l coste și să-și piardă jobul la Digi dar și posibile alte colaborări. Orice angajator cere măcar un pic de disciplină.

Joacă teatru

De dragul de a se prezenta într-o lumină bună și pentru a crește ratingul emisiunii a facut acest show. S-a promovat și el un pic. Variantă care nu pare însă plauzibilă, nu cred că ar fi mers atât de departe.

Ofițer acoperit

Face parte din gașca celor acoperiți, dar dintr-o tabără adversă. Șefii lui sunt mai inteligenți și l-au  infiltrat direct în casa dușmanului. A primit comandă și imediat a ieșit la atac. Ordin îndeplinit.

Nu știu care dintre variante e mai plauzibilă dar mie mi s-a părut a fi un om curajos care pur și simplu și-a spus părerea. Felicitări!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s