Celebra cină din 6 decembrie 2009

24312908925_8dbbd7ff98_b

Abia acum a început să iasă la supravață parte dintre cei care făceau jocurile în România în anul 2009.

Celebra întălnire de pe 6 decembrie 2009, din seara alegerilor prezidențiale face valuri. După secenta jucată  la B1 cu actorii Nadia Ciurlin, Traian Băsescu și Dan Andronic în regia maestrului marinar, ieri seara a apărut și generalul Oprea care suține, tot ghidat că într-adevăr, a avut loc o întalnire la el acasă. Spune tare și răspicat că i-a invitat doar pe Maior, Onțanu, Andronic și Dîncu dar lasă de înteles că la întâlnire au participat și Coldea și Kovesi.

Cine a pornit acest scandal și unde a vrut să ajungă cu el? Din punctul meu de vedere e simplu, Traian Basescu, dar și parte din gașca lui (cei care au participat la așa numitele dezvăluiri) vor cu orice preț să se răzbune și pe Kovesi, care se pare că de la un moment dat a început să întoarcă spatele fostului stăpânului și să asculte de cel nou. Mai mult, a început să-l atace pe cel vechi, să se lepede de el și să-i aresteze familia și prietenii.

Din dorința de a scoate în evidență că și Kovesi facea parte din gașca lor și că participa la jocuri murdare au pornit acest scandal. Dar lucurile n-au mers așa cum au preconizat ei și lumea s-a dus pe pista fraudei alegrilor din 2009, Geoana și dragostea lui Mihaela ar fi câștigat alegerile prezidențiale. Piratul de Băsescu însă i-a furat victoria pe ultima sută de metri.

Nu știu cum se va termina scandalul, nu cred că cineva o să recunoască vreodata că am avut timp de 5 ani un președinte ilegitm, dar mă bucur că ies la iveală găștile celor care făceau legile în tărișora noastră și pe care nu-i puteai atinge pentru că se protejau reciporc. Până la urma, aveam și noi dreptul să aflăm, într-un fel sau altul adevarul!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s