Steaua = FCSB

9512151916_bac056846a_m

Scandalul dintre armată și Steaua lui Becali pare că nu o să se termine niciodată, în fiecare zi sunt atacuri care nu fac bine nici uneia dintre parți. Ba se trezește Gigi și spune că o să-l distrugă pe Talpan, ba apare un comunicat din partea CSA care agită spiritele.

Ok, Gigi a luat fraudulos Steaua, dar de ce până acum n-a spus nimeni nimic? Cum a reusit să aibă echipa în liga 1 dacă până în 2005 n-a existat? Regulamentul spune că o echipa nou înființată trebuie să pornească din ligiile inferioare. De unde a avut coeficient să ca să poată să joace în cupele europene? De ce i-au închiriat baza sportiva atâția ani dacă au știu că se folosea ilegal de marcă și de nume?

Nu vreau să ii iau apărarea lui Becali, omul a făcut și bune și rele, dar nu înteleg mișcarea Ministerului Apărarii. Ce vor să facă cu echipa, mai ales că n-au voie să dețină echipa în ligiile superioare. Din ce bani este finantată echipa pe care ei au înființat-o? Dacă n-aduce profit, n-ar cumpăra mai bine de banii ăștia aparatură în spiatele sau nu s-ar apuca mai bine să facă autostrăzi?

Pare că cineva își dorește cu orice formă să pună mâna pe echipa asta. Mai devreme sau mai târziu o să vedem cine apare în peisaj și poate atunci o să întelegem mai multe. Până una alte, eu, ca suporter nu pot să nu fiu mâhnit când văd în ce stadiu a ajuns fotbalul românesc și cum singura echipă care nu are probleme financiare și care ne-a reprezentat cu succes în Europa, e îngenunchiată de diferite personaje dubioase.

Steaua = FCSB, asta e clar, cel puțin pentru mine. Gigi Becali ar trebui să-și calce pe orgoliu și să meargă la negocieri cu armată, să ceară audientă la Primul-Ministru să încerce mai mult. Să lupte cu toate forțele pentru că dreptatea e de partea lui. Echipa are nevoie de suporteri și de liniște.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s