Manole, funcționarul de la bancă

BNR_logo

 

Un nou scandal zguduie România, de data aceasta, în prim plan se află preacinstitul guvernator al BNR.

Ce mi s-a părut mereu curios a fost faptul ca deși este guvernator al BNR încă din anul 1990, Manole alias Mugur Isărescu nu a fost luat niciodată în colimator de presă, puteri politice sau justiție. Și-a făcut mereu datoria, părând a fi singurul speicalist din România capabil să conducă cu succes Banca Națională a Româmiei. Mai mult decât atât a reușit să-și facă și câteva afaceri de familie fără să fie deranjat de nimeni.

Zilele trecute însă a apăut în presă informația șoc cum că Mugurel ar fi colaborat cu securitatea înainte de 1990. Această veste a venit ca un șoc pentru mulți dintre oamenii care îl apreciau și credeau cu tăria în persoana lui. De ce nu a fost desconspirat până acum este pentru că:  “surse din SRI ne-au explicat că, procedural, dacă o persoană cu o anumită calitate în fosta Securitate a rămas în activitate şi după 1990, dosarul său de dinainte de 1989 nu se declasifică şi nici nu se predă la CNSAS.” Bine, bine, dar acum ce se întâmplă?

Nea Mugure n-ar trebuie oare să-ți dai tu demisia să pleci un pic acăsuncă? Ajuge cât ne-ai păcălit. Atâția ani ai stat cuminte la locul tau și ai executat ordine. Nu se mai poate.

Sper ca acest scandal să nu se stingă prea curând și să aflăm adevarul. Personal, astept cu nerăbdare deznodământul acestui scandal. Prea mult a tăcut și prea mult a făcut.

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s