Julien vrea partid politic

Dacian Cioloş
Dacian Cioloş

 

Dacian Cioloș începe să intre în panică după ce în decursul a 3 luni nu și-a găsit loc de muncă.

Convins că a fost cel mai bun premier al României din ultimii 20 de ani, imediat după alegeri a refuzat ofertele venite din partea lui Nicușor Dan și  a PNL-ului de a face parte dintr-un partid politc. Era încrezător că dupa rezultatele excelente pe care le-a avut ca premier, oamenii vor ieși în stradă cerându-i să se întoarcă să preia frâiele guvernului. Proverbul românesc ”nimeni nu este de neînlocuit” nefiind valabil pentru el.

Ordonanța cu nr.13 susținuta cu ardoare de Iordache este folosită de Julien ca o rampă de lansare dar fără rezultate până și postările lui de pe Facebook nu mai sunt ce au fost odată. Aici găsesc 2 explicații ori lumea s-a convins de valoarea lui ori postacii care îi dădeau like și share n-au mai primit finanțare. Speranța lui că oamenii o să iasă în stradă pentru a-l cere înapoi la Palatul Victoria a murit, odată cu șanele României de a-și reveni după minunata guvernare a tehnocraților.

Când a văzut că nimănui nu-i pasă de el, a inceput o campanie de relansare, a ajuns până la emisiunea Andreei Esca de la Europa FM unde a început să vorbesască despre cum și când face el sex. Poate așa îl va prelua și pe el vreo televiziune sau un ziar, altele decât hotnews și realitatea tv, pe care le-a finanțat masiv cât a fost prim-ministru.

Astăzi chiar a amenințat că-și adună jucariile și își face singur partid dacă nu primește o ofertă serioasă pe măsura calităților lui. Mie îmi sună a milogeală. Din partea mea, multă baftă Dacian Julien, dar cred că locul tău nu este aici în România ci lânga stăpânul tau Soros.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s