Nicușor Dan

nicusoros

 

Nicușor Dan sau Nicusoros asa cum este poreclit de cei care îl cunosc sau cunosc intereselei celui pe care îl slujește.

 

Născut în anul 1969 la Făgăraș, cu 2 premii  la olimpiada internatională de matematică , în clasa 1 și clasa a 2-a, a terminat Facultatea de Matematică, la Universitatea București și devenit recent un puternic luptatător împotriva nedreptaților făcute de Primăria București.

Asociația salvați Bucureștiul (2008) a fost înființată pentru protejarea Bucureștiului de construcțiile ilegale. Lupe asidue pe care le-a dus în instanță și cu victorie în anumite cazuri ( Împiedicarea construcției unui Aquaparc în parcul tineretului cât și împiedicarea demolării unor case de pe Kieseleff) l-au propuslat în imaginea oamenilor ca fiind vrednic să salveze Bucureștiul de incompatibilitatea oamenilor de rând care ajung să-l conducă.

În anul 2015 după tragicul eveniment de la Colectiv a fost învitat de către președintele Johannis la consultări ca reprezentant al societății civile cu toate că  depusese actele să-și facă partid. Ulterior s-a demonstrat că și Johannis are legaturi cu Soros și sunt în aceeași barcă.

Invitat într-o emisiune la Antena3 a recunoscut că a dat bani cu camată și că nu are bani pentru traiul de zi cu zi. Are rate la bancă de 1500 euro/lună și câștigă 1200 euro/lună. Toată ziua este la TV nevând timp să muncească, ceea ce demonstrează că nu este preocupat de banii pe care nu îi poate aduce în casă și că nu are cu ce să-si hrănească copilul.

Luptă împotriva tradițiilor românești,a credinței strămoșești și împotriva voinței majorității poporului. Cred că s-ar răscoli în mormânt Neagoe Basarab, Ștefan cel Mare sau Mihai Viteazul dacă ar știi cine ar putea ajunge in foruile de conducere alte țării.

Așadar, dragă Nicusoros te rog respectos să ne spui cine te plătește , cine îti finanțează campania și interesele cui le reprezinți. Am câțiva prieteni, iubitori de patrie care ar aduna suma cerută de tine cu condiția ca dupa ce te plătesc să părăseti țara și sa ne lași.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s