3 modalități de promovare a produselor prin Facebook

5339904409_2e122b4202_b

Există mai multe posibilități de a vă promova produsele pe Facebook, nu doar postarea unei poze care ulterior ureamza sa fie promovată cu bani.Voi prezenta cât de explicit posibil 3 dintre ele.

 

1.Prin fani care iubesc produsele voastre

Rugati clienții să facă poze cu produsele dumneavoastră, oferindu-le ceva în schimb, poate chiar produsul respectiv dacă nu este prea scump. Trăim in secolul în care oamenii iubesc să facă selfie-uri, asa că nu ar strica ca în pozele lor, care o să fie postate pe facebook să apară și produsul dumneavoastră. Acesta este un mod ingenios de a-l promova.

2.Facebook Live

Cea mai tare modalitate de a intra direct în conversație cu clienții. Vă prezentați produsul, aratați cum se folosește corect și in acelați timp răspundeți întrebărilor. Secretul aici este ca totul să fie cât mai natural posibil, să nu încercați efecte speciale, acestea se pot observa ușor iar clienții nu o să mai rămana pe pagina dumneavoastră.

3.Crește încrederea cu Ratingul de la Facebook

Dacă aveți pe pagină un număr mare de fani, oferiți-le posibilitatea să evalueze produsul dumneavoastră și să-și dea cu părerea fără însă a le oferi ceva la schimb. Procesul de evaluare trebuie lăsat liber, fără recompense. Chiar dacă aveți doar câteva ratinguri de 5 stele acestea pot fi de mare folos, vă îmbunătățesc imaginea produsului fără doar și poate.Daca nu aveți însă suficenți fani este recomandat să le răspundeți la mesaje și la comentarii pentru a-i fideliza.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s