Iphone 7, Apple Watch 2 și Airpods

An Apple logo hangs above the entrance to the Apple store on 5th Avenue in the Manhattan borough of New York City

După ce a muncit un an de zile, Apple a lansat ieri seară într-un eveniment transmis live pe internet noile  sale produse, la care a lucrat un an de zile și anume Iphone 7, Apple Watch și Airpods. Probabil acestea vor fi disponibile în Romania la începutul lunii viitoare.

Iphone 7 și Iphone 7 Plus

Acestea vin cu camere îmbunătațite, 12mp la camera din spate și 7mp la camera din față, au un procesor de 2 ori mai bun decât cel de la Iphone 6, încă un difuzor încorporcat, diplay cu 25%  mai luminos, culori mai aprinse,bateria este cu un pic mai bună cu 2 ore la Iphone 7 și cu 1 ora la Iphone 7 Plus,noul sistem de operare iOS 10 și capacitate mai mare de stocare 32GB, 128GB și 256GB . Ca și noutați noul iphone dispune de rezistență la apă și praf (poate fi scufundat la o adâncime de maxim un metru timp de 30 de minute) și vine cu un set de căști cu conector lightning.

Apple Watch 2

Acesta are GPS încorporat, nu mai este nevoie de telefon pentru a arăta distanța, are rezistență la apă, poate fi scufundat până la 50 de metri, un set de curele noi în colaborare cu Hermes și carcasă albă. Pentru mine Apple Watch nu prezintă interes, nu aș avea la ce sa-l folosesc.

Apple a lasat și un model nou de căști, AirPods, acestea sunt wireless. Ca model sunt exact ca cele clasice doar că lipsete firul și bateria ține 5 ore. Personal nu îmi plac, nu le-aș cumpăra.

Per ansamblu sunt dezamăgit de noul iphone, nu vine cu nicio noutate, toate sunt îmbunatățiri tehnice, iar ca și design pot spune că seamănă destul de tare cu Iphone 6. Steve Jobs pare că este foarte greu de înlocuit în interiorul companiei, de când nu mai este el Apple se află în derivă, nu au mai lansat nimic inovativ iar brandul o sa fie în curând depășit de concurență care se pare că evoluează nu stagnează.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s