Liga 1 și vedetele ei

Stadionul_National_-_National_Arena_3

 

Perioada de transferuri s-a încheiat, din pacate nici anul acesta nu s-au făcut transferuri de marcă, asa ca nu ne putem astepa ca spectacolul să reapară pe stadioanele și asa prăpădite din Romania.

Am așteptat cu interes finalul perioadei de transferuri din Romania cu speranța că măcar pe final  să se dea marile lovituri. Sincer să fiu cele mai mari așteptări le aveam de la Steaua lui Gigi Becali care s-a calificat in grupele Europa League și care se pare ca dispunea de lichidități pentru a se intări.

Pe lângă banii de la UEFA (10 mil. euro), banii din biletele de la meciul cu cetațenii din Manchaster (1,2 mil. euro) Steaua a mai vândut in vara aceasta de încă 14 mil. euro, practic se creaseră toate premisele pentru transferuri de răsunet, dar n-a fost asa. Becali a investit doar 4 mil cumpărând mai mulți jucători dintre care doar 3 pot fi considerați certitudini, De Amorim și Boldrin, brazilienii Astrei.

Astra a reușit un singur transfer de renume,l-a achiziționat pe Săpunaru de la Pandurii, un jucător care și-a demonstrat  de-a lungul timpului valoarea, Dinamo l-a luat pe Nistor de la Pandurii și pe ultima sută de metrii atacantul nationalei Slovaciei de 31 de ani. Se pare că lumea mai are încă de așteptat până o să înceapă Negoiță să bage mâna adânc în buzunar.

Viitorul lui Hagi se pare că are încă materie primă, probabil pentru încă 3, 4 sezoane bune iar celelalte echipe sunt sigur că se mulțumesc dacă scapă de retrogradare și cea sportivă dar și cea provocată de datorii, insolvență și faliment.

Sezonul 2016-2017 nu o să producă surprize, probabil o să urmărim câteva meciuri doar pentru numele echipelor nu și pentru spectacolul pe care-l pot izvodi. Din fericire Digi 1, 2 si 3 transmit meciuri din campionatele puternice ale Europei astfel iubitorii sportului rege nu vor duce lipsa de fotba adevărat.

Iar pentru noi cei care suntem suporterii unei singure echipe speranța moare ultima…O sa vedem și noi echipele noastre concurând cu marile echipe ale Europei.

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s